Gemakkelijk een uitgebreide portaalwebsite runnen

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Aanmelding hiervoor is bij een aantal affiliate netwerken mogelijk. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. We raden u aan om deze pagina goed door te lezen als u hier wel oor naar heeft.

Zou u van een dergelijke constructie gebruik willen maken, dan bevat Eigen Startpagina goede informatie daarover. Het toevoegen van affiliate links aan uw startpagina’s is kinderspel. Het is mogelijk om een soort affiliate webshop ermee samen te stellen. Het naar uw eigen wens aanpassen van uw website is prima te doen. Uw website kan er uitzien als een informatieve website. Naast affiliate links kunt u uiteraard ook reguliere links naar informatieve websites plaatsen.

Ziet u het opbouwen van een startpagina website rondom affiliate marketing wel zitten? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. U kunt de prijs van een link in het beheergedeelte invoeren in het systeem. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. Als het PHP script ziet dat er is betaald, is de link direct op de gekozen dochterpagina zichtbaar. U hoeft geen handmatige handelingen uit te voeren voor het plaatsen van betaalde links.

Het is verstandig om per thema een dochterpagina samen te stellen. Wat algemene informatie over een onderwerp plaatsen op een startpagina is een verstandig idee. Tevens kunt u commerciële links plaatsen rondom dat onderwerp,

Gebruikt u een reeds bestaand PHP script voor het beheer van uw startpagina website? Via de beheeromgeving is een aanpassing eenvoudig te doen. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

De mogelijkheid om een eigen startpagina samen te stellen kunt u heel eenvoudig aan uw bezoekers aanbieden. Via een registratieformulier op uw website kan men zich dan aanmelden. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.