Gemakkelijk je advertentie website beginnen

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Heeft u geen verstand van de techniek, dan zijn er alsnog oplossingen voor een eigen marktplaats. Met behulp van een advertentie script is het verder zonder technische kennis te doen. Er zal dan een werkende en eenvoudig te wijzigen advertentie website tot uw beschikking komen. Adverteerders kunnen zich aanmelden en nieuwe advertenties toevoegen. Men kan middels een reactieformulier gemakkelijk op een advertentie reageren. Bezoekers kunnen eenvoudig op een advertentie reageren met behulp van een formulier.

Voor een geschikt marktplaats PHP script verwijs ik u graag naar de pagina Een eigen advertentie website bouwen. Bij het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website kunt u diverse extra opties aanbieden, waarvoor u de adverteerder kunt laten betalen. Met het marktplaats script kunt u betaalde rubrieken plaatsen aan uw advertentie website. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het advertentie script. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Tevens heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense plaatsen aan uw website. Daarnaast kunt u makkelijk affiliate banners aan uw marktplaats website plaatsen op het moment dat u dat wilt. Het script is voorzien van een banner rotator.

Uw advertentie website is met het advertentie script voor zoekmachines geoptimaliseerd. De relevante gegevens voor de zoekmachines zijn gedurende de installatie in te vullen. Deze metagegevens op een later tijdstip wijzigen kan eenvoudig middels het beheerpaneel. Bovendien kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.