Goedkoop je advertentie website bouwen

U kunt met een eigen advertentie website tegen een bepaald bedrag aanbieden om advertenties bovenaan te laten staan. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Een script waarbij dit goed kan, kunt u via Je advertentie website betaalbaar beginnen vinden. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

U kunt geld verdienen aan de mensen die een advertentie plaatsen op uw website. Er is een aanmeldformulier op uw website te vinden waarmee men zich kan registreren. Zodoende kan iedereen een adverteerdersaccount op uw marktplaats aanmaken. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het beheren van de eigen advertenties. Het betalen voor eventuele extra opties die u aanbiedt, verloopt ook via deze omgeving. Het is mogelijk om per afzonderlijke rubriek de metagegevens voor de zoekmachines op te geven. U moet dan denken aan de zoektermen die u aan een rubriek wilt koppelen. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. U kunt inloggen met beheerrechten op de beheeromgeving. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. En instructies voor de globale kleuren van uw website en de prijzen van het toevoegen van advertenties op uw website.