Het beginnen van je eigen startpagina website

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is gemakkelijk met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor amper geld reeds aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Een startpagina website is enorm interessant voor linkbuilding. Er zijn verschillende dochterpagina’s die dikwijls een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het aanmaken van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Met het door de installatie script aangemaakte account kunt u gemakkelijk uw startpagina website beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Bij het plaatsen van een nieuwe startpagina mag men tevens het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het heel gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt met het startpaginascript makkelijk extra inkomen genereren. Daar zijn verschillende opties voor. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op verschillende manieren worden betaald. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.