Het beginnen van je nieuwe startpagina website

Startpagina’s worden nog dikwijls gebruikt. Het is logischerwijs belangrijk dat de links bijgehouden worden. Maar wat meestal vergeten wordt, is frequent een update van de code uitvoeren.

Een startpagina script kopen is online mogelijk. De verwijzing in het artikel Startpagina script kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Webruimte en registratie van een eigen domein zijn ook nodig. U kunt uitgaan van een jaarlijkse betaling voor het domein en het webhosting pakket. Als u uw nieuwe website voor de eerste keer bezoekt, zal het installatieprogramma worden gestart.

Zelf een dergelijke website starten is een goed idee. Een webhosting pakket en de registratie van een eigen domeinnaam zijn daarvoor nodig. Wilt u zelf geen script bouwen, dan is het aan te raden een startpaginascript te gebruiken. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. Zelf een script ontwikkelen is dan niet meer nodig.

Tevens is het genereren van inkomsten met het startpaginascript gemakkelijk te doen. Met het startpaginascript heeft u de optie om links op uw website te verkopen. U mag zelf bepalen hoeveel u voor de links vraagt.

Gebruikersregistratie is eventueel aan te zetten. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag met een dochterpagina. Een subdomein kan tevens worden gekozen. Het aantal links wordt op iedere pagina weergegeven.