Het beginnen van uw moderne portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor weinig geld al aanschaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Startpagina’s zijn dan verder behoorlijk nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina. Het installeren is niet lastig.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Daarna kunt u een installatie script gebruiken voor het creëren van de databasetabellen en het plaatsen van een administrator account. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan zeer eenvoudig met behulp van het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op diverse wijzen worden betaald. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.