Het beginnen van uw nieuwe startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina website bouwen is eenvoudig met behulp van een daarvoor bedoeld script bedoeld. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld al aanschaffen. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarnaast uiterst nuttig voor SEO-doeleinden. De links worden doorgaans geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Eigen startpagina. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Ook is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het uiterst gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt bovendien affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.