Het bouwen van uw nieuwe startpagina website

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. U kunt een script waar de functionaliteit alvast inzit, voor weinig geld alvast aanschaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Een startpagina website is erg interessant voor linkbuilding. Het is dikwijls mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Eigen Startpagina Maken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Ook mag men bij een nieuwe startpagina tevens het subdomein van de startpagina kiezen. Ook is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het behoorlijk simpel om een dochterpagina aan te passen. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Geld verdienen is op verschillende manieren mogelijk met het script. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners. Het is erg eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.