Het maken van je nieuwe portaalsite

Voor een aantal soort websites is het noodzakelijk om een speciaal CMS programma te gebruiken. Gaat het om een startpagina website, dan zal dit het geval zijn. Een regulier CMS pakket bevat niet alle benodigde functionaliteiten. Voor het bouwen van een startpagina website zijn er gelukkig aangepaste CMS systemen te koop. Lees snel verder als zo een script wel interessant voor u is.

Kennis van websites maken is niet noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Via het artikel Startpagina overzicht is een betaalbaar script te vinden. U koopt het script gewoon online. Als de betaling succesvol is verlopen, is het script direct te downloaden. De pagina waar u alles kunt downloaden komt direct na de betaling tevoorschijn. De link naar de downloadpagina zult u ook per e-mail ontvangen.

Er kunnen ook andere componenten worden toegevoegd naast linkblokken. Het toevoegen van widgets binnen een rubriek is mogelijk. U kunt bijvoorbeeld een blokje tonen waarin altijd het meest recente nieuws wordt weergegeven. Een ander voorbeeld is een blokje met een overzicht van de laatst aangemaakte dochterpagina’s.

Het staat u uiteraard vrij om zelf een script te bouwen. Maar u zult dan wel over de juiste programmeerkennis moeten bezitten. Verder is het belangrijk dat het niet gemakkelijk is om in te breken op de website. Dit kan best lastig blijken.

Er is een link toevoegen formulier dat vanaf iedere startpagina gemakkelijk naar voren te halen is. In ruil voor een link kan men een retourlink plaatsen. Het is ook mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de linkplaatsing. Een betaalkoppeling maakt het mogelijk dat men via uw website direct kan betalen voor de link. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.