Het ontwikkelen van uw moderne startpagina website

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor amper geld vast aan te schaffen. Waar het bij een startpagina overwegend om gaat, zijn de links naar andere websites.

Startpagina’s zijn dan daarnaast enorm nuttig voor SEO-doeleinden. De links worden vaak geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. De pagina Startpagina aanmaken bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. Het zal niet moeilijk zijn om het startpaginascript te installeren.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het heel makkelijk om een dochterpagina aan te passen. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Daar zijn verschillende opties voor. Het verkopen van backlinks met behulp van uw website is een mogelijkheid. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Bovendien zijn banners op een eenvoudige slimme te plaatsen op uw website. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is behoorlijk eenvoudig.