Het realiseren van uw nieuwe portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u reeds een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan daarnaast behoorlijk nuttig voor SEO-doeleinden. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. De pagina Eigen startpagina bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Ook mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Het is niet noodzakelijk om voor de subdomeinen afzonderlijke mappen aan te maken op uw webruimte. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg eenvoudig middels het beheerpaneel. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van banners aan uw website. Een nieuwe banner toevoegen is heel gemakkelijk te doen.