Hoe maak ik een startpagina

Een bijzonder stukje software stelt u in staat om uiterst makkelijk een startpagina website te maken. Een startpagina script heet zo een script. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Een RSS feed plaatsen aan uw website is niet lastig. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

U kunt Startpagina script installatie bezoeken indien u daar wel oor naar heeft. Op diverse manieren betaalt het zich terug, zo kunt u links verkopen op uw startpagina websites. Per link rubriek kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Het toevoegen van een nieuwe rubriek is kinderspel. Met behulp van een aanmeldformulier kan een bezoeker behoorlijk makkelijk een eigen account aanmaken. Nadat er een account is aangemaakt, kan men via de beheergedeelte een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker krijgt de optie zelf een subdomein te kiezen. De bezoeker kan bovendien een titel en een omschrijving opgeven.

Per startpagina en per rubriek kunt u daarbij de belangrijke velden voor de zoekmachines invullen. De startpagina’s worden zo aan de juiste zoekwoorden gekoppeld. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Het is mogelijk om een Adsense blokje op uw website te plaatsen die op iedere dochterpagina wordt getoond. Of een banner. U kunt per sale betaald worden op affiliate basis. Advertentieruimte verhuren voor een vast bedrag is een alternatief. Dat laatste is slim op de doen als u graag zekerheid heeft qua inkomsten. Men betaalt u dan een afgesproken bedrag voor een afgesproken periode.