Houd je favoriete sites online simpel bij

U kunt eenvoudig een online linkcatalogus samenstellen. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. Er zijn diverse rubrieken aan te maken, waarbinnen u de favoriete links toevoegt. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Op startpaginascript vindt u voldoende informatie over het PHP script. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Diverse rubrieken kunnen er aan elke dochterpagina toegevoegd worden waarbij er ook tekst in een rubriek kan worden opgenomen. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Het laatste nieuws kunt u bijvoorbeeld met behulp van een RSS feed weergeven. Hoeveel pagina’s u aanmaakt, daar zit geen enkele beperking op.

Direct nadat u online betaald heeft, krijgt u toegang tot de pagina waarop het script te downloaden is. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. Het installatieproces kan direct na het kopiëren van de bestanden gestart worden. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Voorbeelden van zulke informatie zijn de websitetitel en de meta gegevens voor de zoekmachines. U voert tevens de username en het password in voor het administrator account. Op elk moment kunt u met dit account inloggen en wijzigingen aanbrengen op de website.