Houd uw bookmarks online simpel bij

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Via een zoektocht op Google kunt u enkele startpagina websites vinden. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.

Dit script daar is meer informatie over te vinden op Je favoriete sites online beheren. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. Tevens is het mogelijk om bijzondere blokken toe te voegen, zoals een blok waarin u het laatste nieuws aan uw bezoekers kunt tonen. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Veel van de scripts die er bestaan voor het bouwen van een eigen startpagina website zijn verouderd. Het script maakt de pagina’s responsive, zodat u ook op de mobiele telefoon de website kunt bekijken.

U kunt via het PHP script makkelijk online inkomen generen. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. De meeste pakketten zullen moeiteloos PHP scripts draaien. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.