Houd uw favoriete sites online simpel bij

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. Elke categorie kunt u rondom een deelonderwerp aanmaken.

Wilt u meer over het script weten waarmee dat te realiseren is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Maak een lijst van je favoriete sites. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. U kunt tijdens de installatie de gegevens van de website invullen, waarna de instellingen automatisch worden opgeslagen. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Heeft u betaald, dan ontvangt u een e-mail met een link waarmee de bestanden van het script opgehaald kunnen worden. De bestanden kunt u daarna heel makkelijk op uw hosting plaatsen. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Binnen de diverse schermen van de installatie vult u de voor de website relevante gegevens in. Voorbeelden van zulke informatie zijn de websitetitel en de meta gegevens voor de zoekmachines. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.