Je bookmarks online beheren

U kunt uw favoriete websites heel eenvoudig opslaan. U kunt zelfs een link directory samenstellen dat per onderwerp is ingericht. U voegt uw favoriete bookmarks toe in de rubrieken die per startpagina kunnen worden aangemaakt. Op de verschillende dochterpagina’s kunt u meerdere rubrieken aanmaken, waarbij iedere rubriek een deelthema kan beslaan.

Stelt u graag een link directory samen met behulp van een PHP script? Het doorlezen van Uw bookmarks online beheren is dan een uitstekend idee. De website van de aanbieder van een dergelijk script, staat ook in dat artikel vermeld. U kunt op de website van de aanbieder het script ogenblikkelijk kopen als u dat zou willen.

Een paginabeheerder kan bookmarks plaatsen op zijn eigen startpagina. De kleuren van hun startpagina kunnen ze volledig naar wens inrichten. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Verder kan een installatieprogramma worden gebruikt voor het configureren van de tool. U kunt gedurende het installeren van de software de meest belangrijke informatie invullen. U kunt bijvoorbeeld een passende titel bedenken voor uw website. U kunt gedurende de installatie tevens de voor de zoekmachine benodigde gegevens invullen.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. U kunt de files van het PHP script heel eenvoudig op uw webhosting pakket plaatsen. U kunt de bestanden overzetten en de installatie starten. Tijdens de installatie geeft u voor de website relevante informatie op. Voorbeelden van zulke informatie zijn de websitetitel en de meta gegevens voor de zoekmachines. Tijdens het draaien van het installatieproces kunt u ook de username en het wachtwoord voor het beheerdersaccount invoeren. U kunt op ieder moment met dit beheerdersaccount inloggen op de website en aanpassingen op de website aanbrengen.