Je eigen affiliate internetshop

Wilt u zelf een affiliate webshop in elkaar zetten, dan hoeft u niet de gehele shop zelf te bouwen. U kunt met een PHP script zelf een affiliate shop beginnen zonder u heel in de techniek te hoeven verdiepen. Naast een degelijk affiliate script zijn een goed webhostingpakket en een passende domeinnaam relevant voor uw affiliate shop. Verderop in dit artikel staat een link vermeld waarmee u zowel het script in het geval dat het domein en de hosting kunt aanschaffen.

De benodigdheden om een affiliate site te beginnen vindt u via de pagina affiliate shop. Op die pagina kunt u het script samen met de webhosting en een passend domein aanschaffen. Op de website van de aanbieder kunt u tevens een handleiding raadplegen met uitgebreide instructies rondom het gebruik van het script. Alle benodigdheden voor een succesvolle affiliate site zijn dan binnen uw handbereik.

Het beheer van uw affiliate webshop kan vanaf iedere denkbare plek worden gedaan. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf het terras met een drankje uw website bijwerken. Hierbij geldt dat het meeste werk automatisch wordt gedaan. Het assortiment wordt automatisch actueel gehouden omdat het script periodiek productfeeds inleest en de productinformatie bijwerkt.