Je eigen portaalsite beginnen

Zoals de naam al zegt bestaat een startpagina website grotendeels uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina makkelijk worden opgevraagd. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft daarbij een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel gemakkelijk is. Het betreft een programma die u op uw webruimte installeert. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. U kunt de pagina Nieuwe startpagina maken doorlezen in het geval dat u wel oor naar zo een soort script heeft. U vindt daar meer informatie over een professioneel startpagina script dat verder betaalbaar is. Het PHP script maakt het u makkelijk om een eigen startpagina website samen te stellen. U kunt onbeperkt startpagina's aanmaken op uw eigen startpagina website. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere mogelijkheid van het startpagina script. Het is bovendien geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.