Maak een eigen startpagina website

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website met name uit startpagina’s. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina gemakkelijk worden opgevraagd. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn venster krijgt. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken in het geval dat u een script aanschaft. Een startpagina script is niet duur. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheergedeelte is bovendien veilig in elkaar gezet.

Een startpagina script kunt u zien als een webapplicatie voor uw startpagina website. Het betreft programmatuur die u op uw webhostingpakket installeert. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt opgevraagd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker zal de inhoud van de juiste startpagina te zien krijgen. U hoeft zelf geen startpagina script meer te programmeren op het moment dat u een bestaand script aanschaft. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar het artikel Bouw uw moderne startpagina website. Het script bevat alle functionaliteiten die u van een startpagina website mag verwachten. U kunt direct starten met content op de website aanmaken.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. Bij elk bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.