Maak een eigen startpagina

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. U zou het startpagina script hieronder kunnen scharen. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Meer over het startpagina script kunt u via Eigen startpagina maken vinden. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Met het script heeft u in een handomdraai uw eigen startpagina website samengesteld. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Na het inloggen met dit account kan een gebruiker in de beheerdersomgeving hun eigen startpagina’s beheren.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. Een eigen kleurenschema is in te stellen voor iedere bijzondere dochterpagina. Een pagina beheerder heeft ook de mogelijkheid om per rubriek andere kleuren te kiezen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Online inkomen generen is mogelijk met een startpagina script. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De aanmelder van een link mag zelf bepalen in welke rubriek hij de link wil toevoegen. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.