Maak een moderne startpagina website

U kunt backlinks gebruiken om uw website beter vindbaar te maken in de verschillende zoekmachines. Daarbij kunnen de verschillende Nederlandse portaalsites helpen. Op een aanzienlijke hoeveelheid sites kunt u gratis uw eigen dochterpagina in elkaar zetten.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina Eigen startpagina maken. Het startpaginascript stelt u in staat om direct te starten met de site, zonder te hoeven programmeren. Tevens zonder dat u technische kennis heeft kunt u er zo mee aan de slag. Het startpagina script stelt u in staat om een subdomein toe te manieren aan alle startpagina’s op uw website. Functionaliteiten voor de dochterpagina’s hoeft u niet meer zelf te programmeren. U hoeft zich niet meer te concentreren op de technische kant van het verhaal.

Wilt u zelf een startpagina website samenstellen, dan is dat prima te doen. In ieder geval heeft u een eigen domein nodig. ook dient u webruimte te hebben. Als u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. Zelf een script ontwikkelen is dan niet meer nodig.

Daarnaast is het genereren van inkomsten met het startpaginascript gemakkelijk te doen. Geld kan worden verdiend met de verkoop van backlinks. Een bezoeker die een link wil toevoegen, mag ook kiezen waar de link geplaatst dient te worden.

Eventueel kunt u het bezoekers toestaan om een eigen account te registreren. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Een subdomein kan daarbij worden gekozen. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.