Maak eenvoudig een uitgebreide portaalsite

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. Het is niet nodig om folders te creëren voor de afzonderlijke startpagina’s waaruit uw website bestaat. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Zou u graag zelf aan de slag willen met een startpagina website die op bovenstaande efficiënte wijze te werk gaat? U kunt via de links op Een uitgebreide portaalsite oprichten navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

U heeft tijdens het aanmaken van een nieuwe startpagina de mogelijkheid om een keuze tussen 3 en 4 kolommen te maken. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.