Maak makkelijk een uitgebreide portaal website

Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. U kunt een backlink zien als een aanbeveling. Daarbij wordt er zowel naar het aantal backlinks als de kwaliteit van de backlinks gekeken.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. U kunt met de beheeromgeving ook banners toevoegen aan uw site. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina startpaginascript.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Inkomsten zijn verder te generen door links te verkopen. De betaling vindt daarbij online plaats.

De installatie kan heel gemakkelijk worden doorlopen. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Op diverse wijzen kunt u zorgen voor een hogere positie in Google. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.