Maak makkelijk uw site

Er zijn verschillende tools voor het in elkaar zetten van uw eigen website. Zo is het mogelijk om uw website met behulp van een website builder te bouwen. Dit kan in eerste instantie gratis, maar wilt u van meer mogelijkheden gebruik maken dan is een abonnement nodig. Verder kunt u een CMS pakket gebruiken voor het maken van uw zakelijke website. U kunt plug-ins toevoegen waardoor het CMS pakket extra mogelijkheden en functies krijgt.

Laatst werden we op de pagina Betekenis CMS gewezen. Hier wordt een goede weergave gegeven van de mogelijkheden van een CMS pakket. Voor het gebruik is er meestal een handleiding beschikbaar. Ook is in een handleiding te zien welke functies de CMS software heeft. Wilt u meer dan alleen een aantal pagina’s plaatsen? Het is vrij eenvoudig om uw zakelijke website als verkoopplatform in te zetten. De producten kunnen dan via uw website worden verkocht. Dit wordt via een betaalkoppeling mogelijk.

U heeft de optie om onbeperkt formulieren aan te maken en op uw site te plaatsen. De velden van het formulier mag u compleet zelf samenstellen. U kunt zo makkelijk verschillende formulieren toevoegen op uw site. Verplicht of niet verplicht stelt u per veld in. Een ingevuld formulier wordt per e-mail naar u toegestuurd. U kunt hiervan het e-mailadres per afzonderlijk formulier instellen. Verschillende e-mailadressen kunnen zo worden gebruikt om verschillende formulieren te ontvangen. De formulieren zijn zo in elkaar gezet dat ze spam eruit filteren. Belangrijke gegevens die relevant zijn voor de zoekmachines, stelt u per onderdeel eenvoudig in. Ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie zit uw website met een CMS pakket doorgaans goed in elkaar.