Maak professioneel een uitgebreide startpagina site

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. Het is belangrijk dat u de juiste hulpmiddelen gebruikt. Een idee is het opzetten van een startpagina website met behulp van een PHP script. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Dan is dit vrij eenvoudig te doen. U kunt affiliate links op dezelfde wijze plaatsen als normale links.

Zou u graag meer over lezen? Dan kunt u de pagina startpagina script eens doornemen. U kunt in dat artikel een link vinden naar een PHP script waarmee het bouwen van een eigen startpagina website heel makkelijk gaat. Online schaft u dit PHP script eenvoudig aan. De bestanden van het PHP script kunt u meteen downloaden nadat u heeft betaald. Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

De gegevens voor de zoekmachines kunnen per afzonderlijke dochterpagina worden ingevoerd. Doorgaans zal men een dochterpagina per onderwerp aanmaken op een startpagina website. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. Met een script kopen bespaart u tijd. De benodigde functionaliteiten zijn al onderdeel van een bestaand script.