Makkelijk een moderne portaalwebsite runnen

U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt meerdere rubrieken toevoegen aan een startpagina waarbij iedere rubriek een deelthema omvat. U kunt kosteloos een eigen startpagina samenstellen op een groot aantal Nederlandse websites.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina eigen startpagina. U kunt online betalen voor het PHP script. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. Backlinks kunnen op uit marketing oogpunt perfecte plekken worden geplaatst.

Het systeem installeren zal u nauwelijks moeite kosten. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. Er zijn verschillende manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.