Makkelijk een nieuwe portaalsite runnen

Ziet u het wel zitten om zelf een startpagina website te beginnen? Dat is vrij eenvoudig als u het juiste hulpmiddel in handen heeft. U zou het met behulp van een PHP script kunnen bouwen. Zo een website kan vandaag nog in uw bezit zijn. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. U kunt vanuit de ontwikkelaar ook ondersteuning bij de installatie krijgen. Het installeren kan door de ontwikkelaar worden gedaan op uw eigen hosting. Zo kunt u direct met het PHP script aan de slag.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Met behulp van het juiste PHP script is dit gemakkelijker. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Voor vragen kunt u verder bij de ontwikkelaar van het PHP script terecht. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. Het is niet nodig om afzonderlijke mappen voor de dochterpagina’s aan te maken op uw webhosting. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U kunt er meer over lezen op Beheer eenvoudig een uitgebreide portaalsite. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

U kunt per afzonderlijke startpagina de gegevens voor de zoekmachines instellen. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Zo kunt u links plaatsen die over hetzelfde onderwerp gaan. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

De webhosting voor een startpagina website is ook niet heel duur. Zo kunt u voor enkele tientjes per jaar al een eigen startpagina website hebben. Deze kosten kunt u er dubbel en dwars uithalen met uw startpagina website. U kunt in eerste instantie affiliate marketing doen met behulp van uw website. Verder is het mogelijk om backlinks op uw site te verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Het zelf bouwen van een dergelijk script kan redelijk tijdsintensief zijn. Functionaliteit voor de verkoop van backlinks zit er nu reeds voor u in.