Makkelijk een nieuwe portaalsite samenstellen

Wanneer u zelf geen product heeft, kunt u de producten van anderen verkopen. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Affiliate marketing is met een startpagina website heel makkelijk te doen. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

Her en der is er iets over het beginnen van een eigen startpagina website te vinden. De pagina Eigen startpagina samenstellen vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. Er zijn scripts verkrijgbaar waarmee eenvoudig een startpagina website te bouwen is. Met zo een script hoeft u niet meer zelf te programmeren. De bestanden van zo een script dienen op een webhosting pakket te worden geplaatst.

Het zal niet moeilijk zijn om linkbuilding diensten aan te bieden. Gebruikt u een professioneel startpaginascript, dan is dat niet heel lastig. Men zal de betaling bij een kant en klaar script doorgaans direct online kunnen doen via een betaalkoppeling. Welk tarief u voor linkplaatsing rekent, is eenvoudig in te stellen in het beheergedeelte. Het formulier waarmee men een link kan aanmelden is vanaf elke startpagina gemakkelijk op te vragen.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Op de dochterpagina kunt u informatieve teksten over dat onderwerp kwijt. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Gebruikt u een reeds bestaand PHP script voor het beheer van uw startpagina website? Via het beheergedeelte kunt u de startpagina website compleet naar uw eigen smaak aanpassen. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

Als u dat wilt dan kunt u het systeem zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen aanmaken. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Na het inloggen kan men een eigen startpagina aanmaken en beheren.