Makkelijk je advertentie website starten

In dit artikel vindt u meer informatie over een eigen marktplaats maken. We staan stil bij de opties die u heeft. Met een speciaal script kunt u een advertentie website eenvoudig realiseren. Een dergelijk script is voorzien van een veilig PHP inlogsysteem waarmee u de beheergedeelte kunt bereiken. De adverteerder kan bovendien voor extra mogelijkheden kiezen. Een website vermelding is een voorbeeld van zo een optie waar u geld voor kunt rekenen.

Met behulp van het artikel advertentie script is er meer over een advertentie script te lezen. Spam wordt automatisch door het script geblokkeerd. Iets anders wat lucratief is en spammers demotiveert, is het plaatsen van betaalde rubrieken. Daarbij kunt u een prijs instellen voor het plaatsen van een nieuw gebruikersaccount.

Met uw administrator account kunt u inloggen op het beheergedeelte. Dingen zijn daar eenvoudig aan te passen. Van verschillende mogelijkheden kunt u de prijs aanpassen. In het beheerpaneel kunt u tevens de categorieën helemaal naar wens inrichten. U kunt hier daarnaast de uiterlijke kenmerken van uw website aanpassen. Op deze wijze geeft u uw eigen draai aan uw advertentie website.

Bezoekers kunnen zich via een registratieformulier heel eenvoudig registreren. Met een gebruikersaccount kan men een eigen advertentie plaatsen. Bij de advertenties kunnen enkele afbeeldingen worden toegevoegd. Men kan de categorie kiezen waarin men de advertentie wil plaatsen. De adverteerder kan tevens voor extra mogelijkheden kiezen. Zo kunt u een bedrag rekenen voor vermelding van de website van de adverteerder.