Meer inkomen met een affiliate webshop

Wellicht wilt u zelf een affiliate webwinkel beginnen. Er kan prima een PHP script hiervoor worden gebruikt. Binnen uw webwinkel zult u dan producten van anderen aanbieden. De producten op uw website zullen dan dagelijks via de XML feeds worden ingelezen.

Wilt u via een PHP script uw eigen affiliate marketing webshop starten? Op affiliate marketing webshop kunt u meer lezen over een dergelijk script. Over het downloaden van een PHP script hiervoor kan ook via dat artikel meer informatie worden ingewonnen. Aan uw affiliate webwinkel kunt u heel gemakkelijk feeds toevoegen met behulp van het beheerpaneel.

Het inlezen van de verschillende feeds gebeurt dagelijks. Altijd zal hierdoor een actueel productaanbod op uw website getoond worden. Bij ieder product wordt een zogeheten affiliate link geplaatst naar de website van de daadwerkelijke aanbieder.

Op het moment dat een sale wordt gedaan die via uw website verloopt, verdient u een affiliate commissie. U kunt de aanbieders die werken via affiliate marketing, vinden via een zogeheten affiliatenetwerk. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk is Tradedoubler. Voor elke campagne verschilt de hoogte van de commissie, wat ook per affiliate netwerk na te zien is.