Mijn Eigen Advertentiesite

Bent u op zoek naar wat diversiteit in uw inkomsten? Wellicht is het dan interessant om uw eigen marktplaats te beginnen. Het generen van inkomsten kan met een eigen marktplaats op verschillende manieren. Het lijkt misschien moeilijk om in elkaar te zetten. Echter is het minder ingewikkeld dan u denkt. Het is nog makkelijker wanneer u de beschikking over een marktplaats PHP script heeft.

Gebruikt u een kant en klaar marktplaats CMS script, dan is er geen programmeerwerk van uw kant vereist. Alle benodigde functionaliteiten zitten vaak al in het marktplaats CMS script. Alle instellingen van uw website zijn via het beheerpaneel heel eenvoudig te veranderen naar uw eigen smaak. U zult de inloggegevens van de website beheerder moeten hebben. Wees niet bang dat adverteerders uw website kunnen wijzigen na het inloggen. Daar hebben ze de rechten niet voor.

Wat is nu een goed marktplaats script, hoor ik u vragen. Wij raden u aan om Mijn Eigen Advertentiewebsite Opzetten eens te bekijken. Het is niet moeilijk om een marktplaats script te installeren. Het kopen van een marktplaats PHP script zorgt voor een besparing. Met een kant en klaar script hoeft u geen geld aan een programmeur uit te geven.

De uitstraling is heel makkelijk te veranderen. In de beheeromgeving een kleur wijzigen is een peuleschil. U kunt zoveel wijzigingen op de website aanbrengen als u wilt. U kunt de website zo aanpassen dat deze een bepaalde doelgroep aanspreekt.

Het script bevat verschillende opties voor geld verdienen. U kunt betaalde rubrieken aanmaken. Ook kunt u geld vragen voor de vermelding van een website bij een advertentie. Het is ook mogelijk om een geldbedrag te rekenen voor het tonen van het telefoonnummer van de adverteerder. Het script zal meteen kunnen zien of er sprake is van een gelukte betaling. Betreft het een betaalde rubriek, dan zal de advertentie na een gelukte betaling direct worden getoond op de website. Of wordt het telefoonnummer of de website bij de website getoond, als de adverteerder hiervoor heeft gekozen.