Mobielvriendelijke advertentiewebsite bouwen

Ook zonder kennis is via de beheeromgeving elke instelling van uw advertentie website te wijzigen. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script. Een dergelijk script maakt het beginnen van een eigen advertentiewebsite zeer eenvoudig. Met een PHP script kunt u een dergelijke marktplaats website in elkaar zetten.

Wilt u direct een dergelijk script aanschaffen? Over een advertentie script kunt u meer lezen op Een nieuwe advertentie site runnen. U kunt met het daar behandelde script zeer gemakkelijk bouwen aan uw eigen marktplaats website. Een advertentie website maken kan ook door zelf een PHP script te ontwikkelen. Echter kan het even duren voordat uw eigen PHP script goed werkt. Zonder technische kennis kunt u met behulp van een dergelijk script een advertentie website in elkaar zetten. Zodat u meteen met uw eigen advertentie website kunt beginnen.

Het is mogelijk om het script na een bepaalde tijd een e-mail te laten sturen naar adverteerders. In de e-mail wordt de optie geboden om een advertentie weer bovenaan het overzicht te laten weergeven. Uw marktplaats blijft zo gevuld met advertenties. Men heeft het script zo gemaakt dat er zelfs een marktplaats mee te beginnen is door iemand die geen verstand heeft van de techniek. Zelf een script ontwikkelen kan natuurlijk ook. Echter kan dit veel tijd gaan kosten.