Nieuwe PHP startpagina website bouwen

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Een startpagina script heet zo een script. Verstand van websites bouwen hoeft u er niet voor te hebben. Dit stelt iedereen in staat om zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Wilt u een RSS feed plaatsen op een dochterpagina, dan is dat simpel te doen.Een RSS feed op een dochterpagina aanmaken is zeer gemakkelijk. Zo kunt u het laatste nieuws tonen aan uw bezoekers. Een RSS feed aanmaken aan uw website is niet lastig. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp wanneer de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

De kans is groot dat ook u met een startpaginascript overweg kunt. Alles wat u nodig heeft, is met behulp van Eigen startpagina uiterst gemakkelijk te vinden. De installatie neemt niet veel tijd in beslag. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Een ideale oplossing voor mensen met amper verstand van HTML en CSS. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Indien u wilt kunnen bovendien anderen een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Per startpagina kan er tevens een titel en een omschrijving worden ingesteld.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn verder de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Bovenaan uw website kunt u nog een Google Adsense blokje plaatsen. Op die plek een banner toevoegen is verder een optie. Op affiliate basis worden betaald is mogelijk. De bannerruimte voor een reeds bedrag verhuren is eveneens een optie. Heeft u graag zekerheid qua inkomen, dan is dat laatste erg slim. Voor een vaste periode ontvangt u dan een alvast bedrag.