Nieuwe startpagina maken

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. Maar zou u graag zelf een startpagina website willen. Deze optie is mogelijk. Ook als u niet veel van de techniek weet. Wat u nodig heeft is een PHP script dat u daarbij ondersteunt. Via het artikel Eigen startpagina kunt u het ook lezen. Zo een script is in PHP gemaakt. Een startpagina script is in de regel betaalbaar. Via de beheeromgeving voegt u links toe aan uw startpagina.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Met een instelling in de beheeromgeving kunt u het registratieformulier openzetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Via het account dat wordt aangemaakt kan iemand inloggen en startpagina’s aanmaken.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. Na de betaling zal de link meteen worden toegevoegd. Zelf hoeft men dan geen dochterpagina meer te bouwen. Een link kan zowel op de homepage als op een reguliere dochterpagina worden aangemeld. Het hanteren van verschillende tarieven voor deze twee soorten links is mogelijk. Handig als u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld het inlezen en weergeven van het meest recente nieuws. Daarnaast kunt u makkelijk de kleuren van iedere individuele startpagina wijzigen. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Een specifieke startpagina is via dat subdomein te bezoeken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.