Nieuwe startpagina

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website erg handig. U plaatst op een eigen startpagina website makkelijk links naar andere websites. De verschillende dochterpagina’s kunt u een eigen onderwerp geven. Zo komen links met een overeenkomend onderwerp onder elkaar te staan.

Voor de bezoekers is een eigen startpagina maken op uw website ook mogelijk. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Er zal na het invullen van dit formulier een account voor de gebruiker worden aangemaakt. Met dit account kan een eigen startpagina worden samengesteld en beheerd.

Een bezoeker kan een subdomein aan zijn startpagina koppelen. Bij het invullen van een subdomein is het slim om iets in te vullen dat het onderwerp van uw nieuwe startpagina goed beschrijft. In het subdomein kan men belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp verwerken. Door zoekwoorden analyse te doen komt u achter de relevante zoekwoorden voor een bepaald onderwerp.

De pagina Eigen startpagina maken bevat informatie voor het beginnen van uw eigen startpagina website. Het beginnen van uw eigen startpagina website is niet heel lastig. Wat u nodig heeft is een webhosting pakket en een eigen domeinnaam. Het meeste werk wordt door een handig installatiescript gedaan. U heeft na het installeren direct de beschikking over een werkende website waar u dochterpagina’s kunt aanmaken. Een rubriek kan naast links ook een widget of een stuk tekst bevatten. Men kan per afzonderlijke startpagina de kleuren aanpassen.

Een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen is niet heel moeilijk. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpagina script geplaatst. De prijs van een gewone link en een link op de voorpagina van uw website zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen. Zo verdient u ook nog eens geld met uw eigen startpagina website. Met deze aanpak zijn minimaal de kosten van het script prima terug te verdienen. U bepaalt zelf aan welke regels een nieuwe dochterpagina gebonden is.