Ontwikkel eenvoudig een eigen portaal site

Een startpagina website is uitermate geschikt voor linkbuilding activiteiten. U kunt de links op een startpagina website op een makkelijke manier indelen in rubrieken. Per startpagina kunnen de belangrijkste zoektermen worden ingevoerd. U kunt zo per dochterpagina op de juiste wijze de zoektermen doorgeven aan bijvoorbeeld Google.

Het plaatsen van links kan gratis op een groot aantal Nederlandstalige startpagina websites. Het samenstellen van een eigen startpagina kan op een groot aantal van dit soort sites zonder extra kosten. Men zal soms controleren of u zich aan de voorwaarden van de startpagina website houdt.

Ook wanneer u goed intenties heeft kan het zijn dat u de voorwaarden over het hoofd ziet en uw dochterpagina wordt verwijderd. U kunt zoiets vermijden met behulp van uw eigen startpagina website. Hierover staat op Handleidingen meer informatie. Daar leert u over een script waarmee u zelf een startpagina website in elkaar kunt zetten. U hoeft dan geen rekening met de voorwaarden van anderen te houden. Online inkomsten genereren met uw startpagina website is prima te doen. Met het script kunnen er links op uw website worden verkocht. Een bezoeker zal moeten betalen voor een link wanneer hij geen link terug kan plaatsen. Bedrijven hebben vaak een budget voor linkbuilding. Startpagina websites helpen dus niet alleen websites stijgen in de zoekmachines.