Ontwikkel eenvoudig een moderne portaal website

Er zijn verschillende rubrieken op een startpagina te plaatsen. De rubrieken op een subdomein kunnen ieder gewijd worden aan een deelthema. U kunt diverse backlinks plaatsen binnen iedere rubriek.

Over een hogere ranking krijgen met backlinks is er meer te vinden in het artikel eigen startpagina samenstellen. U kunt via die pagina een script downloaden waarmee u een eigen startpagina website kunt realiseren. Een beheerder van een nieuwe startpagina kan zich gemakkelijk registreren via een formulier aan de voorkant van de website.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. De aandacht van bezoekers kan naar een specifieke rubriek worden getrokken. Onderaan iedere dochterpagina ziet u de specifieke statistieken van een dochterpagina. Elke startpagina kan aan een specifiek thema worden gewijd.

In het script kunt u diverse betaalgateways instellen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld Mollie als betaalprovider instellen.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. U krijgt daardoor meer bezoekers en aldus meer omzet met uw website.

Affiliate links kunnen dan worden afgewisseld met gewone links. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Er zijn al veel klanten die het PHP script gebruiken. Het gaat eigenlijk om een catalogus waarbinnen een groot aantal websites vermeld staan.

Alle dochterpagina’s worden vermeld binnen een algemeen overzicht op de site. Via dit overzicht kan snel naar een bepaalde startpagina genavigeerd worden. De op een dochterpagina vermelde links hebben een bepaald thema. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. Het aantal bezoekers zal daardoor stijgen en u zult ook meer inkomsten met uw website genereren.