Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaalwebsite

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. Voor de startpagina’s die onderdeel van uw website worden, hoeft u geen folders op uw webhosting pakket aan te maken. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? U kunt via de links op Gemakkelijk een eigen startpagina website runnen navigeren naar de site van de aanbieder van dit script. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Later kunt u via de link in de e-mail opnieuw het script downloaden mocht dat nodig zijn.

Wanneer u een nieuwe startpagina aanmaakt, kunt u kiezen of deze uit drie of vier kolommen moet bestaan. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.