Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide startpagina site

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. De inhoud van de corresponderende dochterpagina wordt bij een bezoek ingelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker getoond.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? Gebruik de links op de pagina startpagina script om naar de website van de aanbieder te navigeren. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. Wanneer u een nieuwe rubriek aanmaakt, kunt u kiezen in welke kolom deze dient te worden geplaatst. Vervolgens kunt u binnen deze rubrieken content plaatsen.