Ontwikkel je moderne portaalsite

Aan de hand van de tips in dit artikel is het simpel om uw eigen startpagina website te bouwen. Een startpagina website bouwen is makkelijk via een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een startpagina script is niet duur. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarnaast goed worden ingezet. De optie om de link op een pagina over hetzelfde thema te plaatsen, is er meestal. Via het artikel Startpagina website bouwen tips kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Daarna zal een afzonderlijk installatie script de tabellen aanmaken. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Tevens mag men bij een nieuwe startpagina verder het subdomein van de startpagina kiezen. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan middels de beheeromgeving makkelijk een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Daar zijn diverse opties voor. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Een andere optie is het toevoegen van banners aan uw website. U kunt daarnaast affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.