Ontwikkel professioneel een eigen startpagina website

Heeft u geen eigen product dan zou u producten van anderen online kunnen verkopen. Verkoopt u een product, dan ontvangt u daarvoor een commissie. Er zijn een aantal affiliate netwerken waar u zich eenvoudig kunt aansluiten. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig affiliate links en banners plaatsen op een startpagina website. Heeft u hier oor naar, dan is het slim om deze pagina aandachtig door te lezen.

Online kunt u er wel iets over vinden. Zo kunt u er op de pagina Startpagina script iets over lezen. Gemakkelijk een startpagina website samenstellen kan bijvoorbeeld met een speciaal daarvoor bedoeld PHP script. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Zo een PHP script dient u te installeren op uw webhosting pakket, waarna er een startpagina website beschikbaar komt.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Het is niet alleen mogelijk om inkomsten te generen met affiliate marketing. U kunt ook links op uw site verkopen. In de beheeromgeving kunt u de prijs van een backlink instellen. Er kan meteen online worden betaald voor een nieuwe link. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Er kan per onderwerp een dochterpagina worden samengesteld. Er kunnen informatieve teksten over dat thema worden geplaatst op een dochterpagina. Het is mogelijk om de startpagina aan te vullen met affiliate links als deze raakvlakken met het thema hebben.

Overweegt u een kant en klaar PHP script aan te schaffen om uw startpagina website mee te maken? Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u allerlei zaken eenvoudig aanpast. Tijdens het installeren van het PHP script heeft u de mogelijkheid om de inloggegevens voor de beheeromgeving door te geven.

Het is zo in te stellen dat bezoekers zelf ook een nieuwe startpagina kunnen samenstellen. In dat geval kan er aan de voorkant van uw website een aanmeldformulier worden opgevraagd. Het beheergedeelte wordt met behulp van een PHP inlogsysteem afgeschermd. Wanneer de aanmelding probleemloos is verlopen, kan de beheerder inloggen en een eigen startpagina maken.