Ontwikkel snel een moderne startpagina site

Voor online marketing kan een startpagina website uitermate handig zijn. U plaatst op een dergelijke website linkjes naar andere sites. Daarmee vergroten de startpagina websites de vindbaarheid van de sites waar naartoe gelinkt wordt. Op een startpagina website is het eenvoudig om links per onderwerp in te richten. Veel scripts hiervoor geven u de mogelijkheid om een subdomein aan te maken per dochterpagina. In de regel kunt u aan elke dochterpagina zoekwoorden koppelen. Er kunnen meerdere categorieën voor de links worden toegevoegd aan een dochterpagina.

U kunt zoveel startpagina’s op uw website aanmaken als u wilt. Een dochterpagina kan over elk denkbare onderwerp gaan. Het is per afzonderlijke dochterpagina mogelijk om belangrijke woorden in te stellen. Het is ook mogelijk om deze zoektermen te gebruiken in het subdomein.

Hoe u dat precies aanpakt, is online te lezen in diverse artikelen. De pagina Eigen Startpagina Maken vertelt u bijvoorbeeld meer over een eigen startpagina website. U kunt een kant en klaar PHP script aanschaffen en daarmee eenvoudig uw startpagina website bouwen. Het is dan niet meer nodig om zelf een script te maken. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Lijkt het u wel wat om een startpagina website rondom affiliate marketing op te bouwen? Ook de verkoop van links zorgt naast het affiliate marketing inkomen voor inkomsten. Als websitebeheerder kunt de prijs van een link heel gemakkelijk instellen. Als het aanmeldformulier voor een link is ingevuld kan de bezoeker voor de plaatsing van de link betalen. Na de betaling zal de link direct op de gekozen startpagina zichtbaar zijn. Hierdoor hoeft u zelf in principe te doen als er een link wordt aangemeld.

U kunt het zo instellen dat banners op uw website elkaar afwisselen. U kunt instellen welke banners op welke plek getoond mogen worden. Vanzelfsprekend kunt u ook banners van eigen producten weergeven op uw website. Ook als u een Google Adsense blokje wilt toevoegen aan uw startpagina website, dan is dat mogelijk. Het script geeft verder de mogelijkheid om RSS feeds snel toe te voegen.

Met een kant en klaar script is het beheer van uw startpagina website heel makkelijk te doen. Via de beheerschermen past u uw startpagina website gemakkelijk aan. De inloggegevens van het beheeraccount kunt u instellen tijdens de installatie van het PHP script.

De formulieren op uw website zijn zo opgezet dat de ingevoerde waarden op geldigheid worden gecontroleerd. De formulieren zijn uitgerust met een aantal methoden om spam te detecteren en tegen te houden.