Ontwikkel uw nieuwe portaalsite

Startpagina’s rondom een bepaald thema vormen een essentieel onderdeel van een startpagina website. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze slimme eenvoudig opvragen. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft ook een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

In feite is een startpagina script een systeem waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. De PHP code zorgt ervoor dat de corresponderende inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Het is niet zo moeilijk om een eigen startpagina website te beginnen. Lees de pagina hoe maak je een startpagina door als u meer wilt weten. De startpagina website heeft verschillende dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de rubrieken die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheersysteem voor uw startpagina website. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Bij elk bezoek aan de website wordt de code van het startpagina script uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker.