Op makkelijke wijze een eigen portaalsite bouwen

U kunt heel makkelijk links verkopen wanneer u in het bezit van een eigen startpagina website bent. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. U kunt de link aanmelder ook een link terug naar uw startpagina website of een andere website laten plaatsen.

De affiliate banners geven u een mogelijkheid om met behulp van uw startpagina website inkomsten te genereren. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. Het betalen voor de link kan online geschieden.

U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. U kunt de startpagina’s indelen in rubrieken, welke een deelonderwerp omvatten. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. Heel eenvoudig kan de kleurstelling van de site worden aangepast met de beheeromgeving. Ook zijn er banners toe te voegen aan uw website via de beheeromgeving.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. Ook kan met de verkoop van links inkomen gegenereerd worden. U kunt online voor de backlink betalen.