Portaalsite maken tips

Een eigen startpagina website beginnen kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan bovendien uitstekend worden ingezet. Het is meestal mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Startpagina website beginnen informatie. De installatie is in een handomdraai gedaan.

Het overzetten van de bestanden en een database toevoegen beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Iedereen die geïnteresseerd is, kan zich registreren op de startpagina website. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Met behulp van het beheergedeelte past men een dochterpagina zeer gemakkelijk aan. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over verschillende mogelijkheden. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op diverse manieren betalen. Daarnaast plaatst u erg eenvoudig banners op uw site. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is erg eenvoudig.