Portaalsite opzetten info

Zoals u vermoedelijk weet, bestaat een startpagina website met name uit startpagina dochters. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze makkelijk opvragen. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende dochterpagina in zijn browser krijgt. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. U kunt een script waar de functionaliteit reeds inzit, voor amper geld reeds aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is bovendien van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het beheer wordt door het startpagina script makkelijk gemaakt. De bedoeling is dat u het startpagina script plaatst op uw webhosting pakket. Van ieder bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt opgevraagd. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggestuurd. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. Bovendien u kunt een eigen startpagina website beginnen. Wilt u meer weten, dan verwijs ik u graag naar Aanmelden startpagina. Vaak wordt een dochterpagina rondom een specifiek onderwerp ingericht. Men kan op een dochterpagina weer categorieën maken die over deelonderwerpen gaan.

U voegt simpel het laatste nieuws toe aan één of meer van uw startpagina’s, wanneer u dat wilt. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere optie van het startpagina script. U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen indien u dat wilt. Het toevoegen van informatieve stukken tekst op uw dochterpagina’s is een andere mogelijkheid van het startpagina script. Het is daarnaast geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.