Portaalsite opzetten informatie

Zoals de naam alvast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo krijgt de bezoeker de dochterpagina te zien die bij het subdomein hoort. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken als u een script aanschaft. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Met een paar makkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het startpaginascript is daarnaast van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

In feite is een startpagina script programmatuur waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft een webapplicatie die u op uw webruimte plaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina in zijn browser krijgt. Een eigen startpagina website bouwen is niet zo lastig. Wanneer u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Startpagina aanmaken. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Het onderwerp kan weer worden gesplitst met behulp van de categorieën die u op iedere dochterpagina zult aantreffen.

In feite is een startpagina script webapplicatie waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.