Portaalsite samenstellen tips

Startpagina’s zijn nog altijd uitstekend in te zetten voor linkbuilding. Startpagina websites zijn een Nederlandse uitvinding en worden nog veel gebruikt. U kunt zelfs Nederlandse scripts kopen die u helpen bij het maken van uw eigen startpagina website. Bent u wel benieuwd naar de opties van een dergelijk startpagina script, dan kunt u daarover meer lezen op Aanmelden startpagina. Daar vindt u meer informatie over het kopen van een startpaginascript.

Geld verdienen met het betreffende startpagina script is goed te doen. Met behulp van een betaalkoppeling kunt u links verkopen en online betalingen daarvoor ontvangen. Met behulp van het beheeromgeving is het uiterst eenvoudig om het bedrag in te stellen dat u voor een link vraagt. Via de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Het plaatsen van een banner is uiterst makkelijk en er is geen FTP voor nodig. Tevens kunt u custom code invoeren voor een banner. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Uiterst handig zijn startpagina websites daarnaast in het geval dat u zich bezighoudt met linkbuilding. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s. Per afzonderlijke dochterpagina kan een subdomein worden ingesteld. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. Op deze wijze zijn de startpagina’s rondom een bepaalde zoekterm te bouwen. Binnen iedere rubriek op een startpagina is nog een aparte tekst toe te voegen rondom belangrijke zoektermen.

Eerder las u het al in dit artikel. Naast links kunt u ook allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Bovendien een poll is simpel geplaatst. Met het script kunt u een dergelijke widget behoorlijk eenvoudig op 1 of meer startpagina’s aanmaken. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. De kleuren van de startpagina website wijzigen is ook behoorlijk makkelijk.