Professioneel een eigen portaalwebsite vormgeven

Wilt u een startpagina website bouwen? Ook wanneer u niets van de techniek weet, kunt u met de juiste tools prima aan de slag. Een startpagina website kan met behulp van een PHP script worden gebouwd. U kunt binnen een paar uur al uw eigen startpagina website hebben.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Dit zal met behulp van het juiste script eenvoudiger gaan. Ook is er op de website van de aanbieder een uitgebreide handleiding van het script te vinden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. U kunt hosting erbij kopen als u dat wilt. Het benodigde SSL certificaat voor subdomeinen zit bij de hosting inbegrepen. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het tonen van de juiste dochterpagina is na het installeren van het script geen enkel probleem.U houdt de folderstructuur op uw webhosting pakket zo overzichtelijk met het script. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. U kunt er meer over lezen op Betaalbaar een nieuwe portaal site oprichten. Het script is ontwikkeld met PHP. Op een groot deel van de hostingpakketten zal het gebruik van PHP scripts geen enkel probleem zijn.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit is goed voor de positie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. De centrale code van het script handelt iedere aanvraag af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. Met het script kan ook de homepage van uw startpagina website worden gewijzigd. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.