Professioneel een moderne portaalsite runnen

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. Op deze wijze kan online extra geld worden verdiend door u. Welke prijs voor een link wordt gehanteerd, kunt u zelf instellen. In het beheergedeelte is hiervoor een speciaal beheerscherm. U kunt voor een link vanaf een gewone startpagina een andere prijs rekenen dan een homepage link. U kunt zowel Mollie als TargetPay gebruiken met het script. Meerdere betaalmethoden zult u bij beide gateways kunnen vinden.

U kunt de instellingen van uw website via de beheeromgeving gemakkelijk veranderen. U past bijvoorbeeld aan hoeveel het aanmelden van een nieuwe link kost. U kunt daar ook bijvoorbeeld de metagegevens voor Google wijzigen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Heeft iemand een link op uw website geplaatst? Dan is het vrij eenvoudig om contact op te nemen en meer links te verkopen.

Meer over het script is te lezen op Gemakkelijk een nieuwe portaalsite realiseren. U kunt de links in het artikel gebruiken om naar de pagina met productinformatie rondom het script te navigeren. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Op de website van de aanbieder van het script vindt u een mogelijkheid om het script te bestellen en de betalen voor uw aanschaf. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Bezoekers kunnen een eigen startpagina aanmaken. Hiervoor hoeft men zich alleen aan te melden via het formulier op de website. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Op een later moment kan weer worden ingelogd om de startpagina aan te passen. Ook is het plaatsen van een banner een fluitje van een cent. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. Aan een banner groep kunnen meerdere banners gekoppeld worden. Banners zullen vervolgens automatisch afgewisseld worden.